Välkommen! Om oss Beställa Recept Gåva  
 
 

Om oss/Vår verksamhet

Vår verksamhet beskrivs enkelt och bra genom vår logotyp då de tre kullarna berättar om våra öppna landskap där djuren går fritt och betar. Kärnan i vår verksamhet är trygghet, kvalitet och närproducerat vilket just de tre kullarna symboliserar.

Vi tar ansvar från att fröet blir sått till att du som kund har maten på bordet. Vi levererar* färdigt förpackade, standardiserade köttpaket med varierat innehåll i tre olika storlekar vid namn Mini, Midi och Maxi.

Våra djur är av rasen Hereford, vilka känns igen av deras bruna och vita färg. Köttrasen Hereford är inte känd för sin snabba tillväxt, däremot har köttet en mycket speciell karaktär. Köttkvaliteten återfinns ofta som vinnare för sin fina marmorering, vilket ger extra mört och smakrikt kött. Utöver detta hängmörar vi köttet minst 1 vecka. Förutom kött aspekterna så valde vi att arbeta med Hereford då de har ett exceptionellt lugnt temperament, vilket passar oss och våra barn perfekt. Djuren återfinns i Gottby och Hammarudda, där de fritt får gå och beta. Vi på Ålandsbonden har kontroll på hela produktionskedjan så att det inte blir något spill av det fina köttet.
Ta din chans att få äta äkta kvalitetskött med gott samvete, ett öppet landskap får du på köpet!

*Hemleverans inom fasta Åland. Övriga platser enligt överenskommelse.

Ålandsbonden Ab | Tel: 00 358 4573134514
kontakt@alandsbonden.ax | www.alandsbonden.ax

 
 
 
Copyright Ålandsbonden Ab 2009